Parla amb el teu nadó

Parla amb el teu nadó

Des de l’embaràs el p / mare i nadó comencen a establir un vincle afectiu, aportant protecció, calor i benestar. Amb el Massatge Infantil, gaudiràs d’un moment de connexió i relax amb el vostre bebè i aprendreu a comunicar-vos amb ell d’una manera respectuosa. Alhora, també desenvolupareu major comprensió i seguretat davant les seves etapes evolutives.

El principal objectiu és contribuir a la protecció de la infància, afavorint el desenvolupament de vincles afectius segurs dins de la família i confirmant la repercussió directa en la salut física, psíquica i emocional durant tota la vida.

El Massatge Infantil proporciona al teu nadó seguretat i confiança, ajudant a aconseguir un major equilibri emocional i psíquic.

Mitjançant l’estimulació tàctil, permet connectar d’una forma intensa amb el món corporal i emocional del bebè.  El massatge facilita l’espai i el temps perquè s’estableixi un diàleg, que beneficia tant a qui el rep com a qui el dóna.

Els moviments del massatge estan inspirats per Vimala MCclure, qui va fundar la IAIM (International Association of Infant Massage) i el programa de Massatge Infantil, combinant  tècniques de massatge hindú, suec, ioga i reflexologia.

Beneficis del Massatge

El Massatge Infantil no només aporta beneficis en el teu nadó, sinó que tota la família es pot beneficiar d’aquesta activitat. Afavoreix el respecte, promocionant un ambient relaxat, reduint els conflictes i rivalitat entre germans en fer-los partíceps de l’activitat i els seus beneficis.

El Massatge Infantil implica compartir un moment de relaxació i contacte amb el teu bebè, reforçant el sentiment de seguretat i confiança mútua, reforça el vincle positiu i facilita l’expressió dels sentiments i emocions del bebè i la possibilitat d’escoltar-li oferint-li suport i contenció.

A més, els massatges tenen un impacte positiu en el creixement i desenvolupament del nadó, al provocar l’alliberació de substàncies químiques en el cervell que influeixen en el desenvolupament de la seva estructura, millora la digestió, la circulació sanguínia i limfàtica, i la respiració. Alleugera els còlics i els gasos i facilita la son tranquil·la i reparadora al bebè. Realitzat amb freqüència, desperta l’interès pel plaer del tacte i la comunicació.

A Espai Gut oferim un espai on pares i mares poden compartir l’experiència del Tacte Nutritiu amb els seus nadons a través de la tècnica del Massatge, mentre reforcen els vincles i milloren la comunicació.

És un moment per compartir en grup amb altres pares i els seus nadons. Els cursos de massatge infantil consten de 5 sessions (1 cop a la setmana). Poden realitzar-se tant en grup com individualment. Cada sessió té una durada de 60/90 minuts.

A cada sessió s’abordaran temes com:

• La Relaxació.

• La Teoria i pràctica del Massatge Infantil.

• El Vincle i la inclinació

• Tècniques específiques per alleujar diversos malestars del nadó (còlics, restrenyiment, congestió …).

• Adaptacions del massatge quan el nadó va creixent.

• Tots els temes d’interès dels participant.

Si vols conèixer quan es realitzarà el proper taller, tens algun dubte o consulta, només has d’escriure’ns i estarem encantats de parlar amb tu.