Equip

        Icone Doctoralia

Equip

A Espai Gut treballa un equip de psicòlogues amb llarga trajectòria professional.
Oferim un espai de consulta psicològica i de salut per al benestar emocional de tota la família.

espaigut-equip-gisela-mora

Gisela Mora

Psicòloga i terapeuta familiar

Coordinadora de l’Espai Gut

La meva experiència amb adults és des de l’enfocament relacional: treballem com ens sentim amb nosaltres mateixos i amb els altres, i busquem plegats solucions per alleugerir les dificultats emocionals.

espaigut-equip-Susana-Mayorgas

Susana Mayorgas

Psicòloga d'infants i d'adolescents

Soc psicòloga per vocació. Ara per ara m’encanta poder posar un granet de sorra a la millora dels diferents aspectes de la vida dels més petits i orientar els pares que busquen el millor per als seus fills i filles.

espaigut-equip-teresa-martinez

Mª Teresa Martínez

Psicòloga general sanitària. Psicologia forense

La meva trajectòria professional ha estat enfocada al tractament d’addiccions, trastorns d’ansietat i depressió. També treballo en l’àrea infantil en problemes de conducta i assessorament a pares i mares.

espaigut-equip-teresa-esquius

Teresa Esquius

Psicòloga d’infants i d'adolescents

La meva trajectòria professional està emmarcada en l'àmbit de la detecció i el tractament dels trastorns de l'aprenentatge i les possibles dificultats emocionals vinculades, així com en l'acompanyament i orientació al si de la família.

Espai Gut – Sònia Gil

Sònia Gil

Psicòloga general sanitària i neuropsicòloga

Treballo des de l’àmbit clínic en la prevenció i el diagnòstic clínic en trastorns d’aprenentatge i de neurodesenvolupament. Des del nostre centre us ajudem a adquirir les eines necessàries per fer front a les dificultats.

Marina Ramonet

Marina Ramonet

Logopeda

Per mi cada pacient és únic, perquè cada persona és diferent. Tot i que el meu camp d’intervenció són les alteracions en la comunicació, m’agrada veure les persones com un tot, buscant oferir un tractament individual, específic i adequat a cada una.

espaigut-equip-irene-soler

Irene Soler

Psicòloga Clínica Adults i Psicologia Perinatal

La meva motivació per comprendre millor qui som i per què actuem com ho fem, em van portar a estudiar la carrera de Psicologia”.Actualment estic immersa en el món de la Psicologia Perinatal.

espaigut-equip-susagna-aroztegui

Susagna Aróztegui Galí

Psicòloga i cinesiòloga

La cinesiologia és una disciplina que permet avaluar els desequilibris en la persona a través del to muscular i la seva funcionalitat. Identifica la naturalesa dels bloquejos i aplica l'harmonització corresponent en el nivell més adequat.

espaigut-marina-vivo

Marina Vivó

Psicòloga i psicoterapeuta d’adults. Terapeuta de parella

Treballo per tal que les persones puguin superar les dificultats, redescobrir els seus propis recursos i aprendre'n de nous. L'objectiu és: viure amb autonomia, gaudint i tenint relacions sanes. Acompanyo des del meu bagatge professional -teràpia breu, relacional, integradora- perquè puguem construir a partir de tot allò que tu saps de tu mateix/a.

Samuel Fernández

Samuel Fernández

Psicòleg i Psicoterapeuta

La psicoteràpia és la meva passió. Com psicoterapeuta facilito, des d'una relació propera, que la persona aprofundeixi en el seu autoconeixement, pugui descobrir i desenvolupar els seus recursos i aprengui noves estratègies d'afrontament i gestió emocional per assolir els canvis desitjats. Treballo des d'un model integrador de base humanista i sistèmica. Atenc a adults i adolescents; i a parelles i famílies.

Espai Gut – Carolina Chaparro

Carolina Chaparro

Psicòloga General Sanitària i Psicoterapeuta d'adults

Tinc trajectòria professional en drogodependències i formació en dol perinatal i psicologia afirmativa gai.
Treball a través de la teràpia racional emotiva conductual (TREC) intentant detectar i modificar els nostres pensaments irracionals per sentir-nos millor.

Sandra Lluis

Sandra Luis

Psicòloga Sanitària i Neuropsicòloga

Acompanyo a infants, joves i famílies a superar les seves dificultats, identificant les necessitats, i guiant-los en l'adquisició de recursos propis. En l'àmbit dels trastorns de l'aprenentatge i del desenvolupament, treballo per tal que els infants puguin millorar les seves habilitats i la motivació, donant suport als processos educatius i fomentant la generalització de les estratègies apreses.

Espai Gut
Necessites ajuda?

Localització

Som al centre de Terrassa, a 5 minuts de l’estació dels FGC. Si vens amb cotxe, tens l’aparcament del Mercat Municipal o el pàrquing La Rasa.

Espai Gut