Equip

Contacte 936 248 662 / hola@espaigut.com

    Icone Doctoralia

Equip

A Espai Gut treballen un equip de psicòlegs amb llarga trajectòria professional.
Un espai de consulta psicologica per el benestar emocional d’adults i d’ infants.

espaigut-equip-gisela-mora

Gisela Mora

Psicòloga i Terapeuta Familiar

Coordinadora Espai Gut

La meva experiència amb adults és des de l’enfoc relacional , treballem com ens sentim amb nosaltres mateixos, amb els altres i busquem plegats solucions per alleugerar les dificultats emocionals.

Web

espaigut-equip-Susana-Mayorgas

Susana Mayorgas

Psicóloga d'infants i d'adolescents

Sóc psicòloga per vocació. A dia d’avui, m’encanta poder posar un gra de sorra a la millora de diferents aspectes de la vida dels més petits i d’orientar als pares que busquen lo millor per els seus fills/es.

Web

espaigut-equip-teresa-martinez

Mª Teresa Martínez

Psicòloga General Sanitària, Psicologia Forense

Mi trayectoria profesional ha estado enfocada al trabajo en adicciones así como a trastornos de ansiedad y depresión. En el área infantil trabajo principalmente problemas de conducta y asesoramiento a padres y madres.

Web

espaigut-equip-teresa-esquius

Teresa Esquius

Psicòloga d’infants i d'adolescents

La meva trajectòria professional està emmarcada en l'àmbit de la detecció i tractament dels trastorns de l'aprenentatge i les possibles dificultats emocionals vinculades. Així com l'acompanyament i orientació en el si de la família.

espaigut-nerea-larumbe

Nerea Larumbe

Psicòloga d'infants i adolescents i Traumaterapeuta

La meva trajectòria professional m'ha portat a treballar des d'un model integrador i sistèmic, adaptant-me a les necessitats de les famílies i amb l'objectiu de crear un espai proper i segur on tractar les dificultats que poden presentar-se en les etapes importants del desenvolupament. D'aquesta manera, busquem entre tots, el benestar global dels menors i les famílies.

sonia-gil-perez

Sònia Gil

Psicòloga General Sanitària i Neuropsicòloga

Treballo des de l’àmbit clínic en la prevenció i el diagnòstic clínic en Trastorns d’aprenentatge i de Neurodesenvolupament. Des del nostre centre us ajudem a adquirir les eines necessàries per fer front a les dificultats.

espaigut-equip-irene-soler

Irene Soler

Psicòloga Clínica Adults i Psicologia Perinatal

La meva motivació per comprendre millor qui som i per què actuem com ho fem, em van portar a estudiar la carrera de Psicologia”.Actualment estic immersa en el món de la Psicologia Perinatal.

espaigut-olga-esparch

Olga Esparch

Especialista en Salut Integrativa i Psiconeuroimmunologa, coach personal i PNL

La meva formació i experència profesional en el món de la salut aporta a les persones a requilibrar el seu organisme a través de la relació del seu cos i ment a través de l'alimentació i la suplementació nutricional i vitamínica. T'acompanyo mentalment i emocionalment a fer els canvis per tenir una conducta saludable i trobar-te millor.

espaigut-equip-susagna-aroztegui

Susagna Aróztegui Galí

Psicòloga i Kiniesóloga

La kinesiologia és una disciplina que permet avaluar els desequilibris en la persona, a través del to muscular i la seva funcionalitat, Identifica la naturalesa dels bloquejos, i aplica l'harmonització corresponent en el nivell més adequat.

Web

espaigut-equip-marisa-carreno

Marisa Carreño

Psicòloga i Logopeda i Psicoteràpia individual adults i adolescents

Realitzar una psicoteràpia és viure un procés, transitar un camí, realitzar un viatge..., des de l’enfortiment de les potencialitats de la persona, l’acompanyament i l’orientació, amb la finalitat de minimitzar/manegar el “patiment psíquic”.

Espai Gut
Necessites ajuda?

Localització

Som al centre de Terrassa, a 5 minuts de l’estació dels FGC. Si vens amb cotxe, tens l’aparcament del Mercat Municipal o el pàrquing La Rasa.

Espai Gut