Equip

Contacte 936 248 662 / hola@espaigut.com

        Icone Doctoralia

Equip

A Espai Gut treballa un equip de psicòlogues amb llarga trajectòria professional.
Oferim un espai de consulta psicològica i de salut per al benestar emocional de tota la família.

espaigut-equip-gisela-mora

Gisela Mora

Psicòloga i terapeuta familiar

Coordinadora de l’Espai Gut

La meva experiència amb adults és des de l’enfocament relacional: treballem com ens sentim amb nosaltres mateixos i amb els altres, i busquem plegats solucions per alleugerir les dificultats emocionals.

Web

espaigut-equip-Susana-Mayorgas

Susana Mayorgas

Psicòloga d'infants i d'adolescents

Soc psicòloga per vocació. Ara per ara m’encanta poder posar un granet de sorra a la millora dels diferents aspectes de la vida dels més petits i orientar els pares que busquen el millor per als seus fills i filles.

Web

espaigut-equip-teresa-martinez

Mª Teresa Martínez

Psicòloga general sanitària. Psicologia forense

La meva trajectòria professional ha estat enfocada al tractament d’addiccions, trastorns d’ansietat i depressió. També treballo en l’àrea infantil en problemes de conducta i assessorament a pares i mares.

Web

espaigut-equip-teresa-esquius

Teresa Esquius

Psicòloga d’infants i d'adolescents

La meva trajectòria professional està emmarcada en l'àmbit de la detecció i el tractament dels trastorns de l'aprenentatge i les possibles dificultats emocionals vinculades, així com en l'acompanyament i orientació al si de la família.

espaigut-nerea-larumbe

Nerea Larumbe

Psicòloga d'infants i adolescents i traumaterapeuta

La meva trajectòria professional m'ha portat a treballar des d'un model integrador i sistèmic, adaptant-me a les necessitats de les famílies i amb l'objectiu de crear un espai proper i segur on tractar les dificultats que poden presentar-se en les etapes importants del desenvolupament. D'aquesta manera, busquem entre tots, el benestar global dels menors i les famílies.

Espai Gut – Sònia Gil

Sònia Gil

Psicòloga general sanitària i neuropsicòloga

Treballo des de l’àmbit clínic en la prevenció i el diagnòstic clínic en trastorns d’aprenentatge i de neurodesenvolupament. Des del nostre centre us ajudem a adquirir les eines necessàries per fer front a les dificultats.

Marina Ramonet

Marina Ramonet

Logopeda

Per mi cada pacient és únic, perquè cada persona és diferent. Tot i que el meu camp d’intervenció són les alteracions en la comunicació, m’agrada veure les persones com un tot, buscant oferir un tractament individual, específic i adequat a cada una.

espaigut-olga-esparch

Olga Esparch

Especialista en salut integrativa i psiconeuroimmunologa, coach personal i PNL

La meva formació i experiència professional en el món de la salut aporta a les persones a reequilibrar el seu organisme a través de la relació del seu cos i ment a través de l'alimentació i la complementació nutricional i vitamínica. T'acompanyo mentalment i emocionalment a fer els canvis per tenir una conducta saludable i trobar-te millor.

espaigut-equip-susagna-aroztegui

Susagna Aróztegui Galí

Psicòloga i cinesiòloga

La cinesiologia és una disciplina que permet avaluar els desequilibris en la persona a través del to muscular i la seva funcionalitat. Identifica la naturalesa dels bloquejos i aplica l'harmonització corresponent en el nivell més adequat.

Web

espaigut-marina-vivo

Marina Vivó

Psicòloga i psicoterapeuta d’adults. Terapeuta de parella

Treballo per tal que les persones puguin superar les dificultats, redescobrir els seus propis recursos i aprendre'n de nous. L'objectiu és: viure amb autonomia, gaudint i tenint relacions sanes. Acompanyo des del meu bagatge professional -teràpia breu, relacional, integradora- perquè puguem construir a partir de tot allò que tu saps de tu mateix/a.

Espai Gut – Meritxell Pérez

Meritxell Perez

Psicoterapeuta i Psicòloga Forense

Després de 10 anys com psicoterapeuta de adults, nens i adolescents he pogut experimentar com és un procés que cura, però requereix esforç i participació per ambdues parts. Per això, en tot aquest temps no he deixat de formar-me i aprendre tant de la teoria com de la pràctica clínica.

Espai Gut – Carolina Chaparro

Carolina Chaparro

Psicòloga General Sanitària i Psicoterapeuta d'adults

Tinc trajectòria professional en drogodependències i formació en dol perinatal i psicologia afirmativa gai.
Treball a través de la teràpia racional emotiva conductual (TREC) intentant detectar i modificar els nostres pensaments irracionals per sentir-nos millor.

Espai Gut
Necessites ajuda?

Localització

Som al centre de Terrassa, a 5 minuts de l’estació dels FGC. Si vens amb cotxe, tens l’aparcament del Mercat Municipal o el pàrquing La Rasa.

Espai Gut